Nye vinduer og døre i Nordsjælland – Spar penge på varmeregningen

Peter Nielsen & Søn har i mere end 50 år leveret nye døre og vinduer til Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland. Nye døre og vinduer er ofte en god investering, da der kan spares gode penge på varmeregningen og boligens værdi vil blive forøget.

Vi udfører udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland med fokus på kvalitet og service. Vi har erfaring med at montere vinduer og døre fra de bedste producenter på markedet, såsom: Velux, Bøjsø og Swedoor

Når vi udfører isætning af døre og vinduer i Nordsjælland, rådgiver vi gerne om valg af producent og materiale, så du får den rigtige løsning til din ejendom.

Kontakt os på telefon +45 20 65 51 39 for et tilbud på nye vinduer i Helsinge eller Hillerød i Nordsjælland.

Optimer dit indeklima

Æstetik og energibesparelser er ikke de eneste argumenter for at have energirigtige og vindtætte vinduer. Fugt og dårligt indeklima er en af de største ulemper ved utætte eller utilstrækkelige vinduer og døre. Fugt kan nemlig lede til skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt. Derfor bør du overveje nye vinduer eller døre, hvis du oplever et kontinuerligt fugtigt miljø i dit hjem.

Renovering eller nye vinduer i Hillerød og Helsinge, Nordsjælland

Over tid kan dine vinduer og døre blive slidt af vind og vejr. Det er faktisk et af de mest udsatte elementer på din bolig. Det kan være en god idé at skifte vinduer, hvis du har ældre enkeltlagsvinduer, der ikke holder på varmen. I andre tilfælde kan det dog bedre betale sig at renovere de eksisterende vinduer og døre. Vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der er bedst for dig og din bolig. Vi har over 50 års erfaring med nye vinduer og døre i Nordsjælland.

Familieejet virksomhed med fokus pĂĄ samarbejde

Vi er en virksomhed hvor kvalitet og god dialog med kunden har stor prioritet. Når du tilknytter os til tømrer opgaver såsom isætning af nye vinduer og døre i Nordsjælland, er mester selv ude og afgive tilbuddet. Nye vinduer i Helsinge, Hillerød eller resten af Nordsjælland? Vi går ikke før resultatet er tilfredsstillende.

Start dialogen med os pĂĄ telefon +45 20 65 51 39.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understĂĄende formular.