Nyt tag – Helsinge og Hillerød, Nordsjælland

Vi udfører alt tagarbejde for private og erhverv. Så er taget blevet slidt, trænger du til en tagrenovering eller et nyt tag i Nordsjælland, kan vi hjælpe.

Med mere end 50 års erfaring inden for tømrerbranchen har vi ekspertisen til at bygge nyt tag eller renovere det gamle. Vi ved, hvor vigtigt tagets holdbarhed og kvalitet er. Ikke bare for boligens værdi, men til at forhindre skader ved storm eller nedbør.

Det grundige tagarbejde – Nyt tag i Nordsjælland

Skader forårsaget af utætheder i taget som fugt, råd og skimmel kan blive meget dyre. Derfor er rettidig omhu og professionel reparation eller renovering vigtigt. Som tømrervirksomhed kan vi varetage tagprojekter af varierende størrelser og typer.

Vi kan sørge for, at dit tag holder tæt, uanset om du har brug for:

  • Nyt tag
  • Tagrenovering
  • Tagreparation
  • Tagisolering

Vi tilbyder tagrenovering og nyt tag i Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland.

Få hjælp af din lokale ekspert i tagdækning

Vi udfører tagarbejde med fokus på kvalitet og service. Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du skal have nyt tag i Nordsjælland. Når du f.eks. skal have foretaget en tagreparation, er det ofte akut, da utætheder kan forårsage store skader. Vi udfører tagarbejdet hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kontakt Peter Nielsen & Søn – Tagrenovering og nyt tag i Nordsjælland

Vi går altid i grundig dialog uanset opgavens størrelse, så du kender både processen og de deadlines, som vi arbejder ud fra. Kontakt os på +45 20 65 51 39.

Tagrenovering eller nyt tag i Nordsjælland? Peter Nielsen & Søn kan med mere end 50 års erfaring hjælpe dig effektivt i mål med den rigtige løsning.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.